Nieuws uit de Brugse regio

10.000ste bezoeker voor expo Greta Buysse

10.000ste bezoeker voor expo Greta Buysse
Brugge, donderdag 9/1/2014. Gisterennamiddag mocht de tentoonstelling 'Na het leven en de liefde en de onvermijdelijke dood, komt de eeuwigheid' van de Brugse fotografe Greta Buysse zijn 10.000ste bezoeker verwelkomen. Ana´s Blommaert, leerling van het zesde Artistieke Opleiding van het Technisch Instituut Heilige Familie uit Brugge was de 10.000ste bezoeker aan de tentoonstelling in de Hallen van het Belfort.

Ze kreeg uit handen van Burgemeester Landuyt een exemplaar van de publicatie 'Eternity' van Greta Buysse (foto). De tentoonstelling loopt nog tot en met maandag.

Deze tentoonstelling maakt deel uit van het tentoonstellingstraject BruggeFoto'13, een samenwerkingstraject tussen Concertgebouw Brugge, Cultuurcentrum Brugge, dienst Cultuur, Fotohuis (Academie DKO), 44 Gallery en Schipperskapel.

De andere tentoonstelling van Cultuurcentrum Brugge 'Portraits & Landscapes' van Wim Vandekeybus in De Bond telt al bijna 2.000 geregistreerd bezoekers. De collega's van Fotohuis en 44 Gallery haalden met hun net afgelopen tentoonstelling 'Street Photography Now' in de Poortersloge meer dan 2.500 bezoekers.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer over Concert    Foto    Tentoonstelling    Evenementen    Renaat Landuyt    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag