Cultuur en evenementen

8's Infinity Unplugged concert in Daverlo

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 7/12/2013:

Audio Reportage

8's Infinity Unplugged concert in Daverlo
Brugge, woensdag 20/11/2013. Op zaterdag 7 december gaat in Cultuurzaal Daverlo een gratis unplugged optreden door, van de Brugse band 8's Infinity.

8's Infinity

Enkele jaren geleden startten vier Brugse jongeren een band, zonder ervaring, maar met des te meer ambitie en veel goesting. Ze brengen een mix van elektronische beats, ruwe gitaarriffs en gevoelige solo's. Opvallend detail voor een band die zich in het Indie-Rock waant: ze hebben geen drummer en liggen daar niet van wakker, integendeel omdat het strakke van digitale drumsamples hen wel ligt, en uiteraard zorgt voor een eigen sound, die ergens het midden houdt tussen Indie Rock en Elektropop. Zoals ze het zelf zeggen: er kan maar één drummer wat wij digitaal even goed doen, namelijk Lars Ulrich. Bij deze is hij uitgenodigd, maar tot die tijd...

Meer Unplugged

In 2014 zal de organiserende dienst Cultuur overigens meerdere optredens van Brugse bands programmeren. In acht sessies zullen in Cultuurzaal Daverlo onder de naam "Daverend/Unplugged" met steeds een Brugse band in volle actie door gaan.

Unplugged: 8's INFINITY
Zaterdag 7 december 2013, 20.30u
Cultuurzaal Daverlo, Dries 2, 8310 Assebroek

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Concert    Rock/Pop/...    Jongeren    Evenementen    Assebroek    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag