Nieuws uit de Brugse regio

Psychogeneration in JH Comma

Psychogeneration in JH Comma
Brugge, zondag 10/11/2013. Een mooi ogende affiche qua lay-out!!  Goth Fall Fest, vrijdag 8 november in jeugdhuis Comma. Om 23.00 uur zou Elements, (ex leden van Red Zebra: zie ) hun cd release voorstellen. Psychogeneration en Erato mochten het publiek opwarmen.

Psychogeneration

Het was al 21.00 toen Psychogeneration hun set begon. Het zag zwart van het volk, figuurlijk dan (kledij), want amper een veertigtal aanwezigen werd ondergedompeld in de duistere wereld van psychopaten en moordenaars. Psychogeneration, met hun opvallende podiumverschijning qua kledij, brandende gitaren, kruisen en met een laserstralende bril spuwde de zanger o.a. 'Me & My Otherself', 'My Personal Psychotic World' het publiek in. 'The Rise of Jonathan Brofist', een concept met vervolgen. Psycho J., Psycho F., Psycho S., Psycho R., Psycho B, Psycho J., je zou van minder psychotisch worden.
Jansy, de leadzanger was in een vorige groep nog drummer en het zat nog in zijn vingers :  een baseballbat hanterend als stick pijnigde hij de cymbalen van de drum. De invloeden van Gothic en New Wave zijn overduidelijk. Ze eindigden hun set rond 21.50 met 'Lonely Cry for Help'. Dit voor de eerste maal live voor publiek. Misschien nog iets dreigender, vooral een ijzerige synth en scherper gitaargeluid en duidelijk spuwende stem kunnen ze zich profileren als één van de Gothicbands met een apart uitzicht met een duistere bas, rug richting publiek.

(Patrick Stieperaere-Eigen Berichtgeving/Foto: Stippy)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Concert    Rock/Pop/...    Jongeren    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag