Nieuws uit de Brugse regio

Stem herdoen? oude kieshokjes gratis te verkrijgen

Stem herdoen? oude kieshokjes gratis te verkrijgen
Brugge, donderdag 24/10/2013. Je hoort wel eens mensen zeggen dat ze, moesten ze kunnen, hun stem anders zouden doen, moesten ze daar een jaar na de verkiezingen nog eens de kans toe krijgen. Wel: dat kan want bij de stad zijn dezer dagen de oude kieshokjes gratis te verkrijgen en daarin kan iedereen naar hartelust kiezen voor wie hij wil, wanneer hij wil.

Bij het invoeren van het elektronisch stemmen werden alle oude kieshokjes, ongeveer een tweehonderdtal, vervangen door een nieuw model (foto). Dit brengt uiteraard met zich mee dat de oude hokjes overbodig geworden zijn voor de Stad Brugge. Maar dit wil niet zeggen dat deze zomaar vernietigd of weggegooid worden. In het verleden werden deze hokjes meermaals gebruikt voor onder andere sociale verkiezingen.

Bedrijven of instellingen die graag enkele van deze kieshokjes gratis willen, kunnen deze opvragen in de uitleendienst van de dienst Cultuur in de Laconiastraat 16, 8000 Brugge. Neem wel vooraf contact op via 050 45 92 54 of 050 45 92 51 om een afspraak te maken en het aantal kieshokjes door te geven dat je wilt afhalen.

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: FN)

FN
Meer over Verkiezingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag