Cultuur en evenementen

Inspraak op de valreep: speelplein Kennedy park in Sint-Andries

Op de agenda voor Brugge op woensdag, 4/9/2013:

Brugge, dinsdag 3/9/2013. Zonet kregen we van het het Brugse stadsbestuur de vraag de bevolking ik telichten over een inspraakmoment rond de heraanleg van het speelplein Kennedy park in Sint-Andries. De vraag was "dringend", want het inpraakmoment gaat morgen woensdag 4 september door. Het belang dat aan de organisatie van inpraak wordt gegeven door het Brugse stadsbestuur lijkt hiermee voor velen bevestigd... Maar, hier gaan we:

Inspraakmoment speelplein Kennedy park

Naar aanleiding van de herinrichting van het speelplein Kennedy park, palend aan de Jan Breydellaan, Sint-Jansdreef en Lange Vesting organiseerde de Jeugddienst, in samenspraak met de Groendienst, op 15 april jl. een inspraakmoment om de wensen van alle buurtbewoners in kaart te brengen.

Met alle gegevens uit dat inspraakmoment ging de Groendienst aan de slag om een ontwerp op te maken. Vandaag is een eerste ontwerp klaar en wordt dit door de ontwerper aan de buurtbewoners en de kinderen voorgesteld. Afspraak op het speelplein op woensdag 4 september 2013, doorlopend tussen 17.30 en 18.30 uur.

Kan men niet komen naar dit inspraakmoment en wil men het plan toch bekijken, contacteer dan Jochen Snick of Joeri Gevaert van de stedelijke Jeugddienst, Binnenweg 2, 8000 Brugge, 050 44 83 25. Dit kan nog tot 11 september a.s.

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Kinderen    Jongeren    Ruimtelijke Ordening    Evenementen    Politiek    Sint-Andries    Sociaal    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag