Nieuws uit de Brugse regio

Hou met uw bijdrage stadsomroep.com online

Hou met uw bijdrage stadsomroep.com online
Brugge, maandag 13/5/2013. Wij willen stadsomroep.com gratis blijven aanbieden en zowel de kwaliteit als de diversiteit van de berichtgeving verhogen, dit in tegenstelling tot de rest van de Vlaamse media die van plan is hun inhoud alleen tegen rechtstreekse betaling aan te bieden. U wil dat ook? Help ons dan vanaf vandaag met uw bijdrage.

Onafhankelijkheid bewaren

Stadsomroep.com informeert over wat er werkelijk toe doet in Brugge en de regio, los van politieke of commerciŽle drukkingsgroepen en doorgaans met een andere kijk dan grotere, kapitaalkrachtige media. Daarnaast biedt stadsomroep.com dagelijks in ťťn oogopslag een overzicht van activiteiten van die dag, de cinemaprogramma's, sportmanifestaties... Een simpel eenduidig overzicht waar je geen 36 keer moet klikken, om uiteindelijk niet te vinden wat je zoekt. De redactie denkt dat ze sinds de bescheiden start in 2002 bewezen heeft dat een onafhankelijk lokaal nieuwsmedium als stadsomroep.com een rol heeft en zelfs meer dan noodzakelijk is. Als stadsomroep.com garanderen we berichtgeving die regelmatig op tenen trapt van zij die het verdienen en mensen in het daglicht stelt die in andere media als 'onbelangrijk' worden afgedaan. Dat we voetbaluitslagen van de 4e provinciale miniemen even prominent zullen blijven belichten als die van eerste klasse. We beloven onszelf te blijven, wie ook hoeveel stort.

Help!

Stadsomroep.com kan echter alleen verder blijven werken als meer mensen financieel bijdragen aan het project: de kosten voor het in de lucht houden stijgen elke dag terwijl de reclameinkomsten in de voorbije jaren alleen maar zijn geslonken. Uw financiŽle ondersteuning is dan ook nodig om stadsomroep.com on line te houden: we weigeren subsidies, want wiens brood men eet... , we hoeven het niet uit te leggen. Wie op onze rekening stort kan overigens niet rekenen op onze redactionele goodwill: de redactie krijgt geen inzicht in de namen van wie steunt of stort. Ze krijgt enkel meer middelen om beter aan de slag te kunnen en dankt alvast iedereen die een bijdrage levert. Een tip: je kan ook een doorlopende opdracht voor een klein bedrag doorgeven aan uw bank: wij zijn groot gebracht met de wetenschap dat alle kleine beetjes helpen.

Onze rekening:
IBAN: BE24 2998 1110 5538
BIC: BPOT BE B1

De Redactie
Meer over Economie    Media    Opinie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag