Affiche Affiche

Nieuws uit de Brugse regio

Anthony Vanderhaeghe (KTA) wint affichewedstrijd feest in 't park


Audio Reportage

Anthony Vanderhaeghe (KTA) wint affichewedstrijd feest in 't park
Brugge, maandag 15/4/2013. Op zaterdag 29 juni luidt "Feest in 't Park" voor de 24de keer de Brugse zomer in. Het Minnewaterpark wordt dan weer een hele dag in Zuiderse wereldmuziek gehuld en zal vol staan met mondiale workshops, kinderanimatie en een exotische markt.

Affiche

Bij dit Interculturele festival hoort uiteraard een sprekende affiche en daarom schreven de Noord-Zuidraad en Noord-Zuiddienst van de Stad Brugge ook dit jaar een wedstrijd uit voor jong talent. De Brugse scholen met een opleiding digitale grafische vormgeving werden aangeschreven om een zuiderse en vooral feestelijke affiche voor Feest In 't Park te ontwerpen. De Stedelijke Academie, het VTI en KTA stuurden verschillende kandidaten in en via een top-3 werd uiteindelijk Anthony Vanderhaeghe tot zijn niet geringe eigen verbazing tot winnar uitgeroepen met een afbeelding van een boom die in de kruin een bladerdek heeft dat verdacht veel op een bijzonder leuke wereldbol lijkt. Het was de derde keer in totaal, de tweede keer op rij, dat het KTA met de prijs ging lopen. Directeur Geert Verbruggen was apetrots... Van de organisatoren ontving Anthony Vanderhaeghe uit handen van schepen Dirk De Fauw een prijs ter waarde van 100 euro.

Wie al benieuwd is naar het programma van Feest in 't Park, of als vrijwilliger wenst mee te werken kan alvast een kijkje nemen op de website (link hieronder).

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.feestintpark.be
Meer over Onderwijs    Jongeren    Kunst    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag