Economie

Website Visit Bruges weer in de prijzen


Audio Reportage

Website Visit Bruges weer in de prijzen
Brugge, maandag 15/4/2013. De website visitbruges.be, die sinds november 2012 de marketingcampagne van Toerisme Brugge centraliseert, ontving weer een niet-onbelangrijke internationale erkenning: de website werd deze keer gelauwerd tot Official Honoree in de categorie Travel door webbyawards.com.

"Hoewel de titel 'Official Honoree' geen podiumplaats inhoudt zijn we terecht trots op deze erkenning." zegt burgemeester Renaat Landuyt (sp.a). "Als je de concurrentie, met ondermeer National Geographic en TripAdvisor, in gedachten houdt is een omgerekende 9de plaats een zeer eervol resultaat." Visit Bruges werd eerder ook al een dag genomineerd tot "Site of the Day" op de website awwwards.com.

Lessen trekken

Burgemeester Landuyt hoopt uit het succes van visitbruges.be lessen te kunnen trekken om te gebruiken in de veel minder gebruiksvriendelijke site voor de gewone Bruggelingen www.brugge.be, die wellicht uitblinkt door saaiheid, 'maar ze is in deze een reflectie van de ambtelijke wereld: 'maak maar eens rond een onderwerp als papieren voor de Burgerlijke Stand een sexy site!'...

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Politiek    sp.a    Renaat Landuyt    Toerisme    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag