Nieuws uit de Brugse regio

Sociaal-Culturele Raad houdt verkiezingen

Sociaal-Culturele Raad houdt verkiezingen
Brugge, zaterdag 23/3/2013. Afgelopen vrijdag werd tijdens de jaarlijkse statutaire algemene vergadering van de Sociaal-Culturele Raad in de Biekorf het nieuwe Bureau van de Sociaal-Culturele Raad verkozen. De Sociaal-Culturele Raad vertegenwoordigt de verenigingen uit het sociaal-culturele veld en is het officiële adviesorgaan van de Stad Brugge inzake het overleg over en de advisering van het cultuurbeleid.

Verkozenen

Het nieuwe Bureau is samengesteld met volgende leden: Erik Beerlandt, Bernadette Becue, Jan Bonneure, Roger Buffel, Luc Decorte, Piet De Langhe, Willy De Meyer, Ingrid De Meyere, Erica De Vlamynck, Dirk Deckers, Robert Dermul, Leo Derynck, Eddy Dubruqué, Georges Galle, Olivia Geerolf, Francine Geldof, Herman Ghyoot, Luk Ingelbrecht, Lut Lenoir, Yolande Malfroot, Luk Schaeverbeke, Boudewijn Van Vlaenderen, Els Verkempinck, Chris Vileyn en Tony Willems (foto).

Tijdens de eerstvolgende samenkomst van het nieuwe bureau op 8 april zullen de bureauleden een nieuwe voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester kiezen.

(FN-Meegedeeld-dienst Cultuur Brugge)
Contacteren via mail dienst.cultuur@brugge.be
Meer over Sociaal    Verenigingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag