Nieuws uit de Brugse regio

OCMW pakt toegang Ter Leyen aan


Brugge, vrijdag 15/3/2013. Het OCMW Brugge heeft deze weekverbeteringswerken uitgevoerd aan de toegangsweg naar het dienstencentrum en de serviceflats Ter Leyen. De werken komen er als gevolg van belofte door OCMW voorzitter Dirk De Fauw in een reactie op berichtgeving van de Stadsomroep.

De serviceflats Ter Leyen werden gebouwd door het OCMW Brugge, in samenwerking met Service Flats Invest. Door zwakke planning werden de infrastructuurwerken destijds niet gelijktijdig uitgevoerd met de bouwwerken en nadat via de Stadsomroep klachten van bewoners werden verspreid, onder meer door gemeenteraadslis Jasper Pillen (open VLD) besliste het OCMW om op eigen kosten een aantal werken uit te voeren, in afwachting van de definitieve omgevingsaanleg. Het terrein werd deels verhoogd en verhard en er werd een voorlopige brandweerweg aangelegd. Daarnaast werd er een beperkte toegang voorzien, die later weggenomen zal worden. Op die manier kunnen we de bewoners toch een veilige toegang tot de serviceflats verschaffen. Door de slechte weersomstandigheden werd de toegangsweg immers steeds minder vlot bruikbaar. Daarom heeft het OCMW deze week nogmaals op eigen kosten verbeteringswerken laten uitvoeren, om de ongemakken voor de bewoners te verminderen in afwachting van de definitieve omgevingsaanleg, die wellicht in het najaar van dit jaar zalstarten.

(FN-Meegedeeld-OCMW)


FN
Meer op www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=34685
Meer over Politiek    CD&V    Open VLD    Dirk De Fauw    Jasper Pillen    Assebroek    Huisvesting    Senioren    Sociaal    Zorg    Welzijn    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag