Cultuur en evenementen

Roefelland 2013: inschrijven op 20 maart!

Op de agenda voor Brugge op woensdag, 20/3/2013:

Audio Reportage

Roefelland 2013: inschrijven op 20 maart!
Brugge, woensdag 6/3/2013. Op zaterdag 13 april biedt Roefelland opnieuw een onvergetelijke dag aan voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Deze middag stelde schepen van jeugd Franky Demon het programma en de manier van inschrijven voor in het Taarten ateljee.

'Ook dit jaar kunnen de kinderen een dagje als 'volwassene' beleven,' zegt Demon, 'door tal van leuke en creatieve activiteiten kunnen ze zich ontwikkelen tot echte kenners van heel wat beroepen.'

Inschrijven

"Ondanks kritiek eerdere jaren blijft inschrijven voor het populaire evenement niet echt simpel. Inschrijven via het internet kan nog steeds niet", betreurt ook Demon, die voor volgend jaar beter belooft. Voorinschrijven kan alleen telefonisch dus op woensdag 20 maart tussen 19u00 en 21u00, door te bellen naar de jeugddienst op het nummer 050 44 83 33. Geef de naam, het adres en de geboortedatum door van de kinderen die je wil inschrijven. Je kan dan nog geen activiteiten doorgeven. De jeugddienst stuurt je daarna een bevestigingsbrief met de verdere richtlijnen.

Alle activiteiten zijn gratis.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.stadsomroep.com/images/brochureroefelland2013_web.pdf
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Kinderen    Jongeren    Tewerkstelling    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag