Cultuur en evenementen

Anais Van Eycken op zoek naar Walter Mitty op D-Spot Festival

Op de agenda voor Brugge op vrijdag, 22/2/2013:

Audio Reportage

Anais Van Eycken op zoek naar  Walter Mitty op D-Spot Festival
Brugge, dinsdag 19/2/2013. Het Entrepot maakt zich op voor de volgende editie van D-Spot. Dit weekend staat het jongerencentrum, dank zij een samenwerking met Cultuurcentrum Brugge, bol van dansactiviteit, met aanstormend jong talent. Anaïs Van Eycken brengt vrijdagavond om 22:00 uur in première de dansact Walter Mitty. Deze productie van Het Entrepot zelf is een voorstelling waarin muziek en beweging de grenzen tussen realiteit en fantasie aftasten. Anaïs Van Eycken en Frédérique Dom gaan er samen met muzikale duizendpoot Sebastian Dingens op zoek naar de Walter
Mitty in het publiek.

Tweede keer in Brugge

Anaïs Van Eycken kwam vorig jaar als jonge performer bij het Entrepot terecht via het festival TANK en heeft de smaak duidelijk te pakken. Nochtans had ze zich tijdens haar studie vast voorgenomen om bij een danscompany terecht te komen en zeker niet te vervallen in lesgeven en af en toe een project te doen, maar dat is na de studie helemaal omgekeerd en het bevalt haar onverwacht goed, zegt ze, "want je moet de kansen grijpen die je kan grijpen en ik heb die droom die ik had daarvoor even opzij gezet maar die is nog altijd niet weg... Zo blijft het leven ook een beetje spannend... Ik moet ook meer doen en leren, niet alleen dansen maar ook scengraaf, kostuums, muziek, affiches... Een beetje ondernemen ja. Je moet sterk in je schoenen staan..."

Walter Mitty
Vrijdag 22 februari 2013
22.00 uur
Het Entrepot
Concept: Anaïs Van Eycken
Dans: Anaïs Van Eycken en Frédérique Dom
Geluidsontwerp: Sebastian Dingens
Scenografie: Jonas Vansteenkiste
Coach: Dave Van Robays
Licht: Jan Van Hove /
Productie: Het Entrepot

Er zijn in de Biekorf en het Entrepot nog heel wat andere voorstellingen in het kader van D-Spot. In de kelder van de Factor fuifzaal is er op zaterdag een afterparty met vuurspuwers, absintbar, exotische expo's etc. Het volledige programma staat op www.dspot.be.

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: Pieterjan Lefever)
Meer op www.dspot.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Eenmalig    Dans    Jongeren    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag