Cultuur en evenementen

Ruil je oude GSM voor een nieuwe boom bij Curieus

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 23/2/2013:

Brugge, dinsdag 29/1/2013. Heb je een oude gsm die je niet meer gebruikt? Neem hem dan mee naar de zaterdagmarkt op 't Zand in Brugge op 23 februari en deponeer hem aan de curieus-stand aan het concertgebouw. Voor elke ingezamelde gsm planten zij een boom in West-Vlaanderen.

Met hun nieuw project, het BelBos, zamelt Curieus West-Vlaanderen de volgende maanden zoveel mogelijk oude GSM's in. De Brugse schepen van leefmilieu Mieke Hoste (sp.a) zal samen met de voorzitster van Curieus West-Vlaanderen en een afgevaardigde van de Bestendige Deputatie een symbolische eerste GSM komen deponeren.

Ook alle Bruggelingen zijn echter uitgenodigd, om ook hun oude gsm te komen deponeren! Ambiance verzekerd: Er is muzikale animatie en iets lekkers voor alle mobieltjesdonors. Bovendien kan men een leuke prijs winnen met het kegel-je-oude-GSM-de-boom-in -spel.

Diegene die zaterdag niet aanwezig kunnen zijn kunnen steeds hun oude gsm's kwijt op onze inzamelpunten. Een overzicht van alle inzamelpunten vind je op www.belbos.be.

(FN-Meegedeeld-Curieus)
Meer op www.belbos.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Concert    Milieu    Actie    Evenementen    Binnenstad    Sociaal    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag