Economie

Welke onderneming heeft het meeste maatschappelijk engagement?


Audio Reportage

Welke onderneming heeft het meeste maatschappelijk engagement?
West-Vlaanderen, woensdag 23/1/2013. Welke onderneming heeft het meeste maatschappelijk engagement? Deze vraag wil POM West-Vlaanderen helen beantwoorden met de uitreiking van een tweede MVO-award (MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) uit tijdens het MVO-event 'Toegevoegde waarde van Maatschappelijk Engagement' dat op 5 maart 2013 zal plaats vinden.

Voor wie?

Volgens Philippe Tavernier, afdelingshoofd Duurzaam Ondernemen bij de Provinciale Ontwikkelings Maatschappij "moet de award een bedrijf in de kijker zetten, dat in de periode 2011-2013 een duurzaam en innovatief project heeft gerealiseerd rond maatschappelijk engagement. Maatschappelijk engagement omvat hierbij de niet-commerciŽle initiatieven van het bedrijf die bijdragen tot een verbetering van het welzijn van de mens of tot een duurzamere samenleving, zowel lokaal of mondiaal. Door lokaal samen te werken of door ondersteuning te bieden aan maatschappelijke projecten, vaak met bedrijfsvrijwilligers, maken bedrijven vaak het verschil, in de maatschappij rondom het bedrijf..."

Mee doen:

Bent u als bedrijf geÔnteresseerd om deel te nemen aan de MVO-award 2013? Dan kan u tot 5 februari 2013 uw kandidatuur overmaken aan de POM West-Vlaanderen. Uit de ingediende projecten zal de jury drie kandidaten nomineren. Vervolgens kiest het publiek tussen 15 februari en 3 maart de winnaar door te stemmen via de website van het MVO-event. De laureaat van de award wordt bekend gemaakt op 5 maart 2013 tijdens het MVO-event 'Toegevoegde waarde van Maatschappelijk Engagement'.

De winnaar van de Award 2013 kan ook een cheque (geschonken door de POM West-Vlaanderen) uitreiken aan een (door de winnaar) vooraf aangeduide organisatie of project met een niet-commercieel maatschappelijk engagement.

Voor het volledige reglement en het deelnameformulier kunt u terecht op de website www.maatschappelijkengagement.be .

(FN-Meegedeeld-POM)

FN
Meer op www.maatschappelijkengagement.be
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Actie    Sociaal    Welzijn    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag