Economie

60 bedrijven ontdekken Kust en Blankenberge dank zij Gili


Audio Reportage

60 bedrijven ontdekken Kust en Blankenberge dank zij Gili
Blankenberge, maandag 17/12/2012. Op vrijdag 14 december organiseerden Meetings Aan De Kust en de stad Blankenberge een Magisch Event, waarbij een 60-tal meeting-planners van bedrijven niet alleen de gastlocatie 't Colisée leerden kennen als potentiële locatie voor hun eigen meetings of events, maar ook het volledige aanbod voor meetings en events aan de Kust en in Blankenberge voorgeschoteld kregen.

De Kust, ook voor grote events

"Wie aan de Kust denkt, denkt meteen aan de vele leuke charmehotels en de schier onuitputtelijke bron aan teambuildingmogelijkheden, die zee en strand met zich mee brengen, en met dat imago en dat soort business zijn we heel tevreden, maar we willen tonen dat je in de vele toplocaties over 67 kilometer Kust ook grootschalige en creatieve events uit je hoge hoed kan toveren," vertelt Steve Desmidt, marketing manager zakentoerisme Westtoer. "Om dat te bewijzen, organiseerden we zelf zo'n event. Want soms moet je eerst iets zien, om het te geloven – ik denk dat Gili me daarin niet zal tegenspreken!"

Bestemming Blankenberge, ook voor bedrijven

Blankenberge is dé plek om bedrijfsevenementen te organiseren was de leuze. De alom bekende pierpromenade imponeert door zijn magische architectuur. Op het strand pronken nostalgische badkarren broederlijk naast überhippe strandterrassen. De haven ligt middenin de stad. Wie zich op het ooster- of westerstaketsel of op de pier waagt, kan die onstuimige zee zelfs proeven. In de binnenstad word je overal herinnerd aan het Blankenbergse glorieuze belle-époqueverleden. Versteende souvenirs leiden je naar het elegante Belle Epoque Centrum waar je cultuurhonger deskundig gestild wordt en met zijn drie natuurgebieden – de Fonteintjes, de Uitkerkse Polder en het Zeebos – bedient Blankenberge ook elke groenliefhebber op zijn wenken.

Dat op zich is al een reden om naar Blankenberge te komen, maar de badstad kende de laatste jaren een ware heropleving en biedt een prima infrastructuur om in de meest ideale omstandigheden een unieke meeting te organiseren dankt zij enkele klassehotels met congresinfrastructuur goed voor 405 kamers met alle comfort en 27 vergaderzalen en congrescentra met ultramoderne faciliteiten, ook voor grote congressen goed voor 470 kamers en 33 vergaderzalen. Unieke meetingvenues zoals de Belgium Pier, CC Casino, 't Colisée en 't Witte Paard en tal van toffe nevenactiviteiten moeten Blankenberge tot de congres- en eventlocvatie aan de kust maken...

Na het event van Westtoer konden de beslissingnemers en hun partner genieten van een show door illusionist Gili, om het betoverende karakter van de Kust als vergaderbestemming te onderstrepen.

(EC-Eigen Berichtgeving- Foto:EC)

FN
Meer op www.meetingkust.be
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Ondernemen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag