Economie

Huktra investeert verder in Zeebrugge


Zeebrugge, maandag 12/11/2012. Afgelopen weekend opende de logistieke dienstverlener Huktra een volledig nieuwe werkplaats in de Transportzone van de haven van Zeebrugge. Huktra is een internationale logistieke dienstverlener met een specialisatie in het vervoeren van vloeibare bulk en vanuit hun hoofdkwartier in Zeebrugge bedienen ze intermodaal het hele continent. Aan het vernieuwde onderhoudcomplex van de firma hangt een duur prijskaartje. De investeringen liepen op tot 3,5 miljoen euro.

Onderhoud

De nieuwe werkplaats zal fungeren als een onderhoudcomplex waar de tank containers van Huktra worden gewassen, gekeurd en hersteld. Het bedrijf ziet deze uitbreiding als een manier om de marktpositie te verstevigen.

Goed voor haven

"Bedrijven die zich inspannen om in deze tijden van groeivertraging net groei te gaan verwezenlijken, zijn voor ons een dierbare partner. Investeringen van zulke aard zijn niet evident, maar leveren wl meteen een meerwaarde voor het bedrijf in kwestie, voor de haven van Zeebrugge en de hele regio. Wij als havenbestuur zijn Huktra dankbaar voor deze versterking van de logistieke dienst en willen hen feliciteren met deze waardevolle uitbreiding", zegt havenvoorzitter Joachim Coens.

(FN-Meegedeeld-MBZ)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Haven    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag