Opinie

Wil de echte Mercedes nu opstaan?


Audio Reportage

Wil de echte Mercedes nu opstaan?
Brugge, maandag 1/10/2012. Op politieke de blog van burgemeesterskandidate Mercedes Van Volcem, staat zoals ze vandaag via Facebook verder verduidelijkte, dat Klein Appelmoes wat haar en Open VLD betreft "niet wordt aangesneden en open ruimte blijft. Assebroek is al het dichtst bevolkt en niet alle woonuitbreidingsgebieden moeten per definitie aangesproken worden" wordt er als het standpunt van Open Vld Brugge verkondigd.

Tegenstelling

Dat standpunt staat echter wel 100% haaks op de interventie van diezelfde Mercedes Van Volcem, op 15 december 2009 in de Brugse gemeenteraad, waar ze met hand en tand de mogelijkheid verdedigde om op tal van locaties in Brugge, waaronder het weidegebied "Klein Appelmoes", nieuwe woningen neer te zetten. Mercedes Van Volcem, bevoegd voor Ruimtelijke Ordening, wilde die gebieden toen wel ontwikkelen, "om aan stijgende woonvraag onder meer vanwege jongeren, te voldoen" en werd daarin door dik en dun gesteund door burgemeester Patrick Moenaert en burgemeesterskandidaad Dirk De Fauw (CD&V), die de onthoudingen van een aantal raadsleden niet begrepen... Klaarblijkelijk hebben de naderende verkiezingen of iets in het drinkwater de schepen van idee doen veranderen? En gelukkig hebben wij naast ons geheugen ook nog een geluidsopname om ons en uw geheugen op te frissen, want de plannen van de kandidate en de bevoegde schepen zijn dus niet dezelfde... Wil de echte Mercedes nu opstaan?

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.blogmercedesvanvolcem.be/brugge/voorstel-15-klein-appelmoes-niet-aansnijden/
Opinies gepubliceerd in deze rubriek zijn de verantwoordelijkheid van de auteur en verwoorden niet noodzakelijkerwijs de opinie van de redactie.

Meer over Ruimtelijke Ordening    Milieu    Politiek    CD&V    Open VLD    Patrick Moenaert    Dirk De Fauw    Mercedes Van Volcem    Verkiezingen    Assebroek    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag