Verkeer

Kazernevest een dag onderbroken

Werken in Brugge tot maandag, 17/9/2012:

Brugge, zaterdag 15/9/2012. De bvba Bbpools uit Aarschot kreeg de opdracht graafwerkzaamheden uit te voeren voor het pand Kazernevest 62. Onder normale omstandigheden voert de aannemer dit uit op maandag 17 september vanaf 7.00 uur. Het einde van de werkzaamheden is voorzien omstreeks 15.00 uur.

Ter hoogte van huisnummer 62 tussen de Predikherenrei en de Ganzenstraat - worden een mobiele torenkraan en een container opgesteld. Als gevolg hiervan is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Fietsers en voetgangers die afstappen kunnen steeds het voetpad blijven gebruiken. Het overige verkeer wordt vanaf de Predikherenrei omgeleid via de Hooistraat en de Ganzenstraat naar de Kazernevest. Om dit mogelijk te maken wordt de rijrichting in het gedeelte van de Hooistraat tussen de Predikherenrei en de Ganzenstraat omgedraaid. Het verkeer vanuit de Moerkerkestraat en het Hoogstuk rijdt verplicht richting Hooistraat.

Voor de bussen van De Lijn is de omleiding via de Hooistraat en Ganzenstraat niet haalbaar. Ter hoogte van de Schaarbrug rijden ze richting Gentpoort en verder via de buitenring naar de Kruispoort. De haltes Bilkske en Kazernevest worden tijdelijk niet bediend.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Verkiezingen    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag