Nieuws uit de Brugse regio

Elements Festival sluit seizoen straks af


Audio Reportage

Elements Festival sluit seizoen straks af
Brugge, woensdag 29/8/2012. Terwijl het festivalseizoen langzaamaan tot zijn eind loopt, maakt Elements Festival zich alvast volop klaar voor een nog grootsere editie op zaterdag 22 september 2012. "Vorig jaar konden we rekenen op 7000 festivalgangers, maar dit jaar kunnen we in samenwerking met stad Brugge het aantal toeschouwers optrekken naar 8500. Een aantal dat met de krachtige line-up, het grootser festivalterrein en de blitse communicatie in samenwerking met verscheidene vrijwilligers zeker en vast bereikt moet worden," zegt organisator Ward Benoit.

Suburb Soundz vzw, de organisatie achter het festival, legt dit jaar opnieuw de nadruk op een line-up bestaande uit een aantal internationaal gereputeerde artiesten uit de mondiale muziekscène die geprogrammeerd worden naast minder bekende namen die echter ook stuk voor stuk zeer kwaliteitsvol zijn. Ten slotte gaat er een uitgesproken aandacht uit naar de Belgische muziekscène waaruit tevens gevestigde namen en opkomend talent aan bod komen. Deze deejays worden geprogrammeerd op de zes gekende podia, Redbull Elektropedia, Cliché, Suburb Soundz, Skankerz, MuSick en Young Talent.

De hoofdacts voor Elements Festival zijn onder andere 't Hof van Commerce, T.O.K., Liquid Stranger, Evil Activities, Speed Freak, The Panacea, Manu Kenton, Technasia, TAI, Moonlight Matters en tot slot de Humo Rock Rally winnaars Compact Disk Dummies. Daarnaast wordt de Brugse jongerenradio Villa Bota opnieuw bij Elements Festival betrokken aan de hand van de Young Talent stage waar voornamelijk jongere dj's en lokale talenten de kans krijgen om voor een groot publiek te spelen. Dankzij deze uitgebreide programmering kunnen de toeschouwers zich uiteindelijk tegoed doen aan een waaier van muziekgenres, waaronder Electro, House, Drum&Bass, Dubstep, Hardtechno, Dance, Hiphop, R&B en Reggae.

Elements Festival gaat door in stal Tillegem
Torhoutsesteenweg 446, 8000 Brugge

Er is een camping voorzien waar de festivalgangers van vrijdag- tot zondagmiddag hun tent kunnen neerstrijken. Daarenboven worden de bezoekers aangeraden om met de fiets te komen die ze kunnen plaatsen op de bewaakte fietsenparking of met de gratis bus om zo onnodige files of parkingproblemen te vermijden.

De tickets voor Elements Festival kosten in VVK 35 EUR zonder camping en 40 EUR met camping en zijn verkrijgbaar in de Fnac, Free Record Shop, Brooklyn, In&Uit Brugge of via de website www.elementsfestival.be.

(FN-Meegedeeld-Elements)

FN
Meer op www.elementsfestival.be
Meer over Eenmalig    Rock/Pop/...    Jongeren    Andere Culturen    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag