Nieuws uit de Brugse regio

Maandag komt deel 2 van Het Politiek Rapport

Maandag komt deel 2 van Het Politiek Rapport
Brugge, dinsdag 28/8/2012. Aanstaande maandag komt de Stadsomroep met deel 2 van Het Politiek Rapport, dat de voorbije dagen voor heel wat drukte zorgt op onze website.

De jongeren

Op veler verzoek zullen we nog 10 extra "jonge" kandidaten in de kijker zetten. Deze kandidaten, die nog niet eerder in de gemeenteraad mogen hebben gezeten om in aanmerking te komen, zullen we hiervoor één voor één interviewen, zodat u kunt luisteren naar wat hen beweegt en hoe ze over politiek en een mogelijk mandaat in de Brugse gemeenteraad denken en kunt daarna zelf punten geven. Die scores en commentaren gaan wij dan een week later bundelen en analyseren, kwestie van De Meester wat verlof te gunnen. Aan delijst wordt momenteel de laatste hand gelegd. Tips zijn nog steeds welkom ...

Grensgevallen

En in de categorie Grensgevallen zullen we 5 politici onder de loep nemen uit randgemeenten van Brugge, die in Brugge nogal wat in de pap te brokken hebben, omwille van tal van redenen. Het wordt alvast een stevig stuk rapport waar velen die niet dagdagelijks de Brugse politiek volgen, want op de Brugse politiek wordt vanuit nogal wat richtingen om tal van redenen druk uitgeoefend.

Aanstaande maandag weet U alvast waarnaar uit te kijken of -desgevallend- waarvoor te vrezen...

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Politiek    CD&V    N-VA    Groen    Vlaams Belang    Open VLD    sp.a    Verkiezingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag