Economie

Nieuw Ibis Styles hotel opent in Zeebrugge


Audio Reportage

Nieuw Ibis Styles hotel opent in Zeebrugge
Zeebrugge, zaterdag 2/6/2012. Ibis Styles, de budgethotelketen van de Accor-groep heeft zijn eerste vestiging aan de Belgische kust geopend in Zeebrugge. Ibis Styles zijn designhotels met all-in prijzen en volgens Alexander Dupont, Directeur van de Franchise afdeling van Accor voor België en Luxemburg, komen er nog dergelijke hotels aan de Vlaamse kust.

Groot

Dit tweede ibis Styles-hotel in België telt 60 kamers, wat het tot een van de grootste hotels aan de kust maakt, en is vlak bij het station, midden in het havengebied maar ook op slechts 15 minuten van het strand. Het hotel richt zich zowel de zakenreiziger die in de haven moet zijn als de vakantieganger voor korte of langere verblijven.

Het partnership aangegaan met Industrie Hôtelière zal de Franse hoyelketen Accor in de komende jaren nog meet hotels aan de Belgische kust opleveren: Na Zeebrugge komt er nog een nieuwe vestiging in De Panne en de groep nog enkele andere nieuwbouwprojecten en overnames. Accor zal het merk ibis Styles ook Vlaamse steden introduceren.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Haven    Toerisme    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag