Nieuws uit de Brugse regio

Wordt Boudewijn Laloo de Taxman 2012 ?


Audio Reportage

Wordt Boudewijn Laloo de Taxman 2012 ?
Brugge, woensdag 23/5/2012. Schepen van FinanciŽn Boudewijn Laloo (CD&V) is genomineerd voor de Taxman-award 2012. Dat is een onderscheiding voor wie de meest opmerkelijke bijdrage heeft geleverd aan de fiscaliteit. De verkiezing is een initiatief van verzekeringsmaatschappij ERGO Insurance en het financiŽle magazine Trends, in samenwerking met uitgeverij Pelckmans en het Verbond van Belgische Ondernemingen.

Wantrouwen

Boudewijn Laloo reageerde overigens aanvankelijk zelf wat wantrouwend toen hij het nieuws van de nominatie hoorde, want de titel Taxman heeft in het Engels op zijn minst een ietwat negatieve bijklank, maar toen hij vernam dat hij samen met en de stad Brugge de nominatie omwille kreeg van de recente afschaffing van de bedrijventaks was hij in de wolken.

Wie de uiteindelijke Taxman 2012 zal worden, wordt op 13 juni bekend gemaakt. Luc Maes van De Fiscale Hogeschool, Edouard Trzcinski van De Fiscale Bemiddelingsdienst, Professor Fiscaal Recht Daniel Garabedian en zijn collega Luc De Broe zijn de andere genomineerden.

Toenmalig financieminister Didier Reynders, de ereauditeur-generaal van FinanciŽn Luc Cassiman, Ine Lejeune, van PricewaterhouseCoopers en toenmalig minister Dirk Van Mechelen sleepten de eerdere awards in de wacht.

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: FN)

FN
Meer op www.taxman.be
Meer over Economie    Politiek    CD&V    Boudewijn Laloo    Verkiezingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag