Nieuws uit de Brugse regio

Ann Minne-Soete kandidaat burgemeester voor Brugge


Audio Reportage

Ann Minne-Soete kandidaat burgemeester voor Brugge
Brugge, vrijdag 5/10/2012. Gemeenteraadslid Ann Minne-Soete heeft ja geantwoord op de vraag van het bestuur van N-VA Brugge, om de lijst van de partij aan te voeren op 14 oktober na het ontslag van Pol Van Den Driessche.

Partijbelang

"Ik neem de uitdaging graag aan in het belang van de partij en overtuigd dat het in Brugge tijd is voor verandering", zegt zij in een eerste reactie. "We beschikken over een bijzonder sterke ploeg kandidaten we willen Brugge mee blijven besturen."

Drukke agenda

Ann Minne-Soete werd 53 jaar geleden in Kortrijk geboren en studeerde daar ook Latijn-Wetenschappen aan het O.-L-Vrouw-van-Vlaanderenlyceum. Daarna studeerde ze Economie aan de Ufsia en volgde zij notenleer en piano aan het Kortrijkse conservatorium. Zij is gehuwd met Ignace Minne met wie ze samen de bekende muziekhandel Rombaux uitbaat. Samen hebben zij drie kinderen en één van hen gaat haar plaats in de zaak overnemen om haar gooi naar de Brugse burgemeesterssjerp mogelijk te maken. Ann Minne heeft het doorgaans nu al druk, want ze is ook voorzitster van de Handelsgebuurtekring 't Beertje, lid van de vzw Club Brugge, lid van de raad van bestuur van Akademos en van het bestuur van het Cultuurcentrum Brugge. Daarnaast is zij ook lid van de preventieraad, van Gecoro, van tennisclub Azalea, van Unizo en Voka. Sinds januari 2007 zetelt zij in de Brugse gemeenteraadslid.

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: Toon Walleyn)
Meer over Politiek    N-VA    Pol Van Den Driessche    Ann Soete    Verkiezingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag