Nieuws uit de Brugse regio

Tweehonderd extra plaatsen voor Bruggelingen op stadstriatlon


Audio Reportage

Tweehonderd extra plaatsen voor Bruggelingen op stadstriatlon
Brugge, zaterdag 17/3/2012. Bruggelingen die er niet in slaagden om zich in te schrijven voor de negende editie van de Triathlon door Brugge, die doorgaat op zaterdag 16 juni 2012, krijgen een tweede kans. Via een inschrijvingsstrookje in het maartnummer van het stadsmagazine Bruggespraak kunnen ze zich alsnog kandidaat stellen om deel te nemen.

Brugser sfeer

"Omdat de online inschrijvingen in enkele seconden volzet waren, last de organisator en de Sportdienst Brugge een extra wave voor Bruggelingen in waarbij 125 individuele atleten en 25 trio's alsnog een kans te maken," zegt Schepen van Sport Annick Lambrecht. "Die moeten wel in Brugge gedomicileerd zijn, bij trio's minimum twee van de drie deelnemers, en geregistreerd zijn op www.triatlonbrugge.be."

Praktisch

Het strookje moet de Sportdienst Brugge in het Jan Breydelstadion of per mail naar sportdienst@brugge.be, ten laatste op vrijdag 23 maart correct ingevuld te bereiken. Wie geen Bruggespraak zou gekregen hebben kan bij de Sportdienst een kopie verkrijgen.

Loting

Op donderdag 29 maart 2012 wordt via lottrekking in het stadhuis bepaald wie alsnog kan inschrijven.

(FN-Meegedeeld-Brugge/Foto: FN: Aankomst Triathlon 2011)
Meer op www.triatlonbrugge.be
Contacteren via mail sportdienst@brugge.be
Meer over Sport    Evenementen    Politiek    sp.a    Annick Lambrecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag