Cultuur en evenementen

Derde Commeere Comedy Cup in de steigers

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 17/3/2012:

Audio Reportage

Derde Commeere Comedy Cup in de steigers
Brugge, zaterdag 3/3/2012. Op 17 maart 2012 gaat in de hallen in het Brugse Belfort de derde editie door van de Commeere Comedy Cup. "De wedstrijd gaat weer op zoek naar comedytalent, deze keer in heel Vlaanderen. Uit 17 inzendingen puurden we uiteindelijk 8 kandidaten", zegt organisator Ruben De Ville. "En we hebben Bart Vantieghem, de winnaar van de Comedy Cup vorig jaar bereid gevonden om als Master of Ceremony te fungeren en Ygor uit Poperinge (foto), onze winnaar van 2010 die ondertussen via Canvas wereldberoemd is in heel Vlaanderen is onze speciale gast: het belooft dus."

Eerste allochtoon

Met Hassan Fourir hebben we voor het eerst een allochtone deelnemer. We zijn hem eigenlijk op café tegen het lijf gelopen, waar hij gewapend met een gitaar vaak aangebrande moppen tapt. Tine Neyens, een Brugse psychologe, wordt ook de eerste vrouw in de geschiedenis van de Commeere Comedy Cup. Ook Kevin Rombaux, beter bekend als De Mugge Van Brugge doet mee en deze hilarische grafdelver staat daarmee voor zijn derde deelname. Kris Van Spitael, Dennis Vansant, Robby Petit, Peter Geysen en Bruno Bittoun vervolledigen de agenda.

In de vakjury, met als voorzitter Patrick De Witte (pdw uit Humo en producer van de Canvas Comedy Casino), zitten ook journalist Stefaan Van Volcem en comedy-origanisator Pieter De Wulf van comedyshows.be .

17 maart – 20 uur – Stadshallen Brugge
Tickets: 7,5 euro
Te koop bij In&Uit ('t Zand 34, Concertgebouw), www.ticketsbrugge.be
bij de voorverkopende cafés: Coolcat (Eiermarkt), Estaminet (Astridpark) en De Smisse (Damme).
Reservaties bij de organisatie: decommeere@hotmail.com of 0497 37 44 95

(FN-Eigen Berichtgeving)

FN
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Eenmalig    Concert    Humor    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag