Nieuws uit de Brugse regio

Commeere op zoek naar comedians voor derde Comedy Cup


Audio Reportage

Commeere  op zoek naar comedians voor derde Comedy Cup
Brugge, dinsdag 8/11/2011. Op 17 maart 2012 heeft in de Stadshallen in het Brugse Belfort de derde editie van de Commeere Comedy Cup plaats. De organisatoren zijn daarvoor vanaf vandaag op zoek naar nieuwe comedians. Wie wordt de opvolger van Ygor, die in 2010 won, en Bart Vantieghem (foto), de winnaar 2011 van dit jaar?

Minder deelnemers

"Om organisatorische redenen hebben we ervoor gekozen om maar acht comedians te laten deelnemen en aan deze editie mogen ook niet West-Vlamingen meedoen," zegt Ruben De Ville van De Commeere. "Ze brengen een set van negen minuten. Comedians die vorig jaar al meededen, en zich nu opnieuw willen inschrijven, brengen nieuw materiaal."

Inschrijven kan tot uiterlijke 15 januari 2012 via een gemotiveerde mail naar decommeere@hotmail.com. Plaats daarin ook een link naar een filmpje of geef datum en locatie van een optreden mee. Er zijn geen voorrondes en de organisatie beslist, op basis van de videofilmpjes, wie kan deelnemen.

De winnaar van de prijs van de vakjury ontvangt 250 euro en de winnaar van de prijs van het publiek krijgt zijn eigen gestalte in bakken Brugse Zot. Ook voor de andere kandidaten is een attentie voorzien.

Ygor uit Poperinge, de winnaar van de allereerste Commeere Comedy Cup, treedt buiten competitie op als special guest.

(FN-Meegedeeld-RDV)
Meer over Theater    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag