Sportnieuws uit de regio

Achtste edite van Marktsport hoopt records te breken


Audio Reportage

Achtste edite van Marktsport hoopt records te breken
Brugge, dinsdag 18/10/2011. Op 4 november gaart voor de achtste maal 'Marktsport' door in het centrum van Brugge, het Olympiabad en het Boudewijn Seapark. In het stadscentrum worden op tal van pleintjes en in parken avontuurlijke en uitdagende sporten aangeboden. Jongeren vanaf 8 jaar kunnen met al deze sporten kennismaken onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers.

Vroeg inschrijven voor sommige evenementen

Hoewel je voor de meeste evenementen na inschrijving gewoon moet komen opdagen, is het voor voor enkele evenementen zaak zo snel mogelijk in te schrijven omwille van het beperkt aantal plaatsen, zegt schepen voor sport Annick Lambrecht (sp.a), die bij deze achtste edite van Marktsport records hoopt te breken: "in het olympiabad wordt er bijvoorbeeld flesduiken gegeven en kan je aquasoccer (recreatieve waterspolo) uitproberen of je survivalskills aanscherpen bij het overlevingszwemmen. De waterglijbaan, het waterhindernissenparcours en het klimnet zorgen daarbij naast de 3-meterplank voor het avontuurlijk tintje. In het Boudewijn Seapark, kan je ijsschaatsen."

Hiervoor moet je dus zo snel mogelijk inschrijven. Dat doe je op de Stedelijke Sportdienst in het Jan Breydelstadion, telefonisch te bereiken op 050/727000 or per mail sportdienst@brugge.be. De inschrijvingen sluiten af op 26 oktober.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.marktsport.be
Contacteren via mail sportdienst@brugge.be
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sport    Jongeren    Annick Lambrecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag