Nieuws uit de Brugse regio

Brugse Bibliotheekweek 2011 op stapel


Audio Reportage

Brugse Bibliotheekweek 2011 op stapel
Brugge, vrijdag 7/10/2011. Volgende week gaat de 27ste editie door van de bibliotheekweek. Ze kreeg dit jaar de slogan "Dankzij de bib" mee, en wie iets aan de bib te danken heeft kan zijn verhaal kwijt in de bibliotheek. Alle verhalen worden tentoongesteld op zaterdag 15 oktober, de Verwendag en officiŽle start van de bibliotheekweek

Bibdate

Een aantal evenementen in het kader van de bibliotheekweek plan je best op voorhand, onder meer omdat er moet ingeschreven worden. Op 14 oktober is er bijvoorbeeld de 'Bibdate', zegt Valerie Logghe. Op de vooravond van de officiŽle bibliotheekweek, op vrijdag 14 oktober om 20u, wordt volgens principe van de speeddates Bibdate georganiseerd: deelnemers brengen enkele favoriete boeken mee en ontdekken tijdens korte, persoonlijke gesprekken in een doorschuifsysteem de boekentips en leesgeheimen van anderen.

Inschrijven (Ä 4) kan bij valerie.logghe@brugge.be (050 47 24 20). De Bibdate vindt plaats in Hoofdbibliotheek Biekorf.

Stripquiz

'De stripkennis van het hele gezin wordt op de proef gesteld met de quiz Van Asterix tot van Zwam. Die quiz, waar dus hele gezinnen mieten voor inschrijven, vindt plaats op 15 oktober om 14.30u in Hoofdbibliotheek Biekorf.

Inschrijven (met opgave van groepsnaam en leeftijden deelnemers) bij valerie.logghe@brugge.be of 050 47 24 20. Maximum 4 personen per groep, met maximum 2 volwassenen per groep. Minimumleeftijd is 8 jaar.

(FN-Meegedeeld-Bib)
Contacteren via mail valerie.logghe@brugge.be
Meer over Literatuur    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag