Economie

Veel belangstelling voor UNIZO contactdag in haven


Audio Reportage

Veel belangstelling voor UNIZO contactdag in haven
Zeebrugge, donderdag 29/9/2011. Er was bijzonder veel belangstelling voor de door ondernemersorganisatie UNIZO georganiseerde contactdag in het Zeebrugse havenbedrijf ICO, dat zijn deuren open zette voor Westvlaamse KMO's die zaken willen doen met dit of andere Zeebrugse havenbedrijven. Volgens UNIZO Noord West Vlaanderen bestaat er een belangrijk nauwelijks aangeroerd potentieel voor meer samenwerking tussen lokale KMO's en havenbedrijven in Zeebrugge en om dat potentieel aan te boren werden een aantal 'speeddates' georganiseerd.

Tweerichtingsverkeer

Eric Heeze, zaakvoerder van ConsultActively BVBA, zelf een gepensioneerd ambtenaar die zijn internationale ervaring op het militaire vlak ten dienste van ondernemers wil stellen, bleek alvast de nodige interessante contacten te hebben gelegd... Aan de andere kant, bij de havenondernemers werd ook positief gereageerd op het initiatief: Philippe Vergucht, commercieel medewerker expeditie bij ICO Terminals bleek interessante contacten te hebben gelegd, hoewel hij met de nodig vraagtekens aan zijn speeddates was gestart...

UNIZO wil ook in de toekomst regelmatig contactdagen organiseren in de haven (foto) zodat KMO's uit de regio ook werkelijk zakelijke relaties kunnen opbouwen in de haven van Zeebrugge.

(FN-Meegedeeld-UNIZO/Foto: FN)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Haven    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag