Sportnieuws uit de regio

Cercle heeft ambitie met verjongde ploeg


Audio Reportage

Cercle heeft ambitie met verjongde ploeg
Brugge, zaterdag 23/7/2011. Ondanks het feit dat de voorbereidende wedstrijden van Cercle soms wat tegenvielen en vooral enkele van de vele nieuwe jonge aanwinsten het niet altijd even schitterend deden, zegt coach Bob Peeters dat Cercle klaar is voor de competitie.

Uitslagen voorbereiding niet relevant

"De resultaten in de voorbereiding dat zegt niets. Ik geloof dat Club Brugge vorig jaar alles won in de voorbereiding, en het dan heel moeilijk had bij het begin van de competitie. Wij pinnen ons dus niet vast op die resultaten maar hopen op een goede start van de competitie. Wij zijn uiteraard ferm aan het verjongen en spelen dus meet veel jonkies waardoor we met geen twee evenwaardige ploegen kunnen spelen. De ziet dat het verschil tussen ons A elftal en het zeer jonge B elftal momenteel nog zeer groot is, maar dat is ook logisch..." zegt Peeters die daarbij meer dan het voordeel van de twijfel gunt aan ondermeer de Portugees Rudy, die Reynaldo moet vervangen.

Rustig aan starten om...

"Waar we terecht zullen komen durf ik nog niet zeggen. We starten rustig aan en proberen hetzelfde te bereiken als vorig jaar, al zal dat niet makkelijk zijn..." besluit Peeters.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sport    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag