Nieuws uit de Brugse regio

Onafhankelijk gemeenteraadslid Viky De Ridder kiest voor N-VA


Audio Reportage

Onafhankelijk gemeenteraadslid Viky De Ridder  kiest voor N-VA
Brugge, maandag 23/5/2011. Het zeventwintigjarige Brugse onafhankelijke gemeenteraadslid Viky De Ridder is lid geworden van de N-VA. Dat heeft Brugse N-VA-voorzitter Tijl Waelput bekend gemaakt.

Ex Vlaams Belang

De Ridder legde op 22 februari de eed af als opvolgster van Frank Vanhecke. Hoewel ze verkozen werd op een lijst van het Vlaams Belang heeft ze altijd gezeteld als onafhankelijke. Na het Brugse afdelingsbestuur keurt nu ook het arrondissementele bestuur van de N-VA haar lidmaatschap goed. 'Viky heeft reeds geruime tijd geleden laten weten dat ze zich kon vinden in de standpunten van onze partij en dat ze er over nadacht toe te treden tot de N-VA,' zegt Tijl Waelput.

Geen garanties

Met de komst van Viky De Ridder telt de N-VA nu drie gemeenteraadsleden in Brugge. 'Of Viky De Ridder voor de partij zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 en of de partij al dan niet opnieuw in kartel met CD&V naar de kiezer stapt, wordt pas dit najaar beslist' zegt Tijl Waelput. 'Tot die tijd verwachten we van haar te zien dat ze zich inzet voor haar nieuwe partij...' aldus nog de Brugse N-VA-voorzitter.

(FN-Meegedeeld-N-VA/Foto: N-VA: Ann Minne-Soete overhandigt N-VA-lidkaart aan Viky De Ridder)
Meer over Politiek    N-VA    Ann Soete    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag