Nieuws uit de Brugse regio

Sportkampen Stad Brugge zijn een groot succes


Audio Reportage

Sportkampen Stad Brugge zijn een groot succes
Brugge, zondag 27/2/2011. De inschrijvingen voor de sportkampen van de stad lopen ook dit jaar weer als een trein. Sportschepen Annick Lambrecht vreest zelfs dat ze een beetje slachtoffer worden van hun eigen succes: "Na 2 weken zijn al 29 sportkampen van de 35 sportkampen volzet. Trouwe deelnemers van de Brugse sportkampen weten ongetwijfeld dat het aantal resterende plaatsen met een rotvaart kunnen slinken".

Momenteel is er nog plaats in sportkamp 5 in sporthal Tempelhof van 18 tot 22 juli, in sportkamp 7 in het Olympia van 1 tot 5 augustus, in sportkamp 9 in Koolkerke van 15 tot 19 augustus en in de herfstvakantie. Ook voor het jeugdsportkamp in Zeebrugge is er nog plaats. Snel inschrijven is dus de boodschap.

Voor zij die nog op zoek zijn naar andere sportkampen kan men op de Sportdienst een lijst opvragen met organisatoren die sportkampen organiseren in en rond Brugge. Men kan dan uitzoeken welk sportkamp op het lijf is geschreven.

Alle info over de sportkampen kan teruggevonden worden op www.brugge.be/sport (link "sportactiviteiten" bovenaan en daarna doorklikken naar sportkampen).

Sportdienst Brugge
Jan Breydelstadion - Oosttribune
Kon. Leopold III-laan 50
8200 Brugge
t 050 72 70 00
sportdienst@brugge.be

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer op www.brugge.be/sport
Contacteren via mail sportdienst@brugge.be
Meer over Annick Lambrecht    Zeebrugge    Koolkerke    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag