Nieuws uit de Brugse regio

Brugse N-VA heeft nieuw bestuur


Audio Reportage

Brugse N-VA heeft nieuw bestuur
Brugge, zaterdag 26/2/2011. Deze morgen is het nieuwe afdelingsbestuur van N-VA Brugge voorgesteld. Het bestuur is, net als de vereniging zelf, sterk gegroeid en telt nu 17 mensen.

Verkiezingen

Ook de lokale N-VA afdeling is duidelijk al in actie geschoten met het ook op de gemeenteraadsverkiezingen in 2012, waar echter nog totaal geen duidelijkheid bestaat over een mogelijk kartelpartner, hoezeer sommige figuren binnen N-VA en CD&V op dit moment ook voorstander zouden zijn van een nieuw kartel met CD&V, zegt Tijl Waelput, maar de rol van de CD&V in een mogelijk vorming van een federale regering zal op die beslissing zwaar wegen, 'maar die beslissing zal uiteindelijk in Brugge worden genomen... Niet in Brussel'.

Wie

Tijl Waelput is voorzitter, Ann Minne-Soete ondervoorzitter en Patrick Daels de secretaris. Verder zitten naast schepen Jean-Marie Bogaert ook nog Jeroen Pouseele, Eric d'Hiet, Johan Deprez, Hugo De Bondt, ,Daniel Guerrero, JoŽl Boussemaere , Sybille Cleenwerck, Steven De Wulf , Bart Landuyt, Stefaan Petillion , Axel Ronse , Erwin Priem en Ben Glorieux in het bestuur (foto).

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Politiek    CD&V    N-VA    Ann Soete    Patrick Daels    Hugo De Bondt    Joel Boussemaere    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag