Nieuws uit de Brugse regio

Toekomstig schepen Franky Demon speelt nu al voor cupido


Audio Reportage

Toekomstig schepen Franky Demon speelt nu al voor cupido
Brugge, zaterdag 9/10/2010. Toekomstig schepen Franky Demon, die binnenkort aan het hoofd van de Brugse burgerzaken huwelijken zal voltrekken in Brugge, speelde gisterenavond al even voor cupido in afwachting van zijn aanstelling op 1 januari. Hij kondigde op de beurs Trouwen 11 aan, dat volgend jaar in Brugge ook op Valentijn zal mogen worden getrouwd. Een afwijking op jaren Brugse geschiedenis.

Anders

Op maandag kunnen trouwlustigen normaliter niet trouwen in het Brugse stadhuis. Maar omdat Valentijn in 2011 net op een maandag valt, paste Franky Demon, die in januari schepen van bevolking, burgerlijke stand en groen wordt, hier nu al een mouw aan. "Koppeltjes hebben er immers alles voor over om van hun huwelijkdag iets onvergetelijks te maken en kunnen trouwen op dé dag van de geliefden, 14 februari, is voor velen dan ook het summum," zegt demon. "Dat Valentijn net op een maandag valt dreigde even spelbreker te zijn. Aanstaande trouwers kunnen echter wel op Valentijn in het huwelijksboortje stappen. Ik weet uit ervaring hoe veel tijd er kruipt in het voorbereiden van een huwelijk en de beurs was de geknipte gelegenheid om een oproep te doen aan koppels die cupido-minded zijn, om precies deze dag uit te kiezen als trouwdag," lacht Franky.

Koppels die willen ingaan op de oproep van de toekomstige schepen kunnen zich richten tot de burgerlijke stand van stad Brugge.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Franky Demon    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag