Nieuws uit de Brugse regio

Nieuwe film van Dick Maas gaat in Brugge in wereldpremiere

Nieuwe film van Dick Maas gaat in Brugge in wereldpremiere
Brugge, donderdag 7/10/2010. De derde editie van het Razor Reel Fantastic Filmfestival, dat horrorverhalen, mangafiguren en allerhande betoverende wezens op Brugge loslaat, kan dit jaar bogen op een wereldpremičre op de openingsavond in Kinepolis: SINT is de nieuwe film van de Nederlandse Dick Maas, onder meer bekend van De lift, Amsterdamned en Flodder.

De acteurs Huub Stapel, Lien Van de Kelder, Barbara Sarafian en producer Tom De Mol openen als gasten het festival samen met festivalpeter Jan Verheyen. Ook Johan Vandewoestijne, Anders Banke, Simon Rumley, Rik Sinkeldam, Paul Andrew Williams, Jake West, Daniel Maze en actrice Amanda Fuller, beter bekend van de series Buffy the Vampire Slayer, CSI en Bones staan verder op de werkelijk uitzonderlijke gastenlijst: wat startte als een bescheiden festival is duidelijk volwassen aan het worden.

De films worden, behalve de openingsfilm, vertoond in CC De Biekorf en Cinema Liberty, beter bekend als het Zwarte Huis. U kunt uw tickets aankopen ter plaatse. Prijs per voorstelling €6, een abonnement voor alle voorstellingen inclusief openingsavond kost amper €50. er zijn ook dagtickets aan €14.

(FN-Meegedeeld-RRFFF)

Meer op www.rrfff.be
Contacteren via mail Info@rrfff.be
Meer over Film    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag