Cultuur en evenementen

Nuchter sturen graag: vandaag actie in Brugge

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 24/7/2010:
Nuchter sturen graag: vandaag actie in Brugge
Brugge, zaterdag 24/7/2010. In de zomer staan feestjes, festivals en barbecues op het programma, terrasjes zitten afgeladen vol. Er worden enkele glaasjes gedronken . Op zich geen probleem, maar jammer genoeg wordt het risico van rijden onder invloed nog vaak te laag ingeschat.

Daarom trekken de Stad, de Lokale Politie en onze partners van de organisatie Drive Up Safety (DUS!) op zaterdagavond 24 juli door de uitgaansbuurten van de stad met een preventiecampagne.

Wie wil, krijgt de kans om een preventieve ademtest af te leggen bij de polite en om leuke gadgets te winnen. Via de 'promillebril' kunt u bovendien ervaren welke invloed alcohol precies heeft op uw zicht en motoriek.

Vanaf ongeveer 21.00 uur kunt u bij ons terecht op de Verloren Hoekfeesten, daarna gaat het richting 't Zand, de Kuipersstraat, Markt en Eiermarkt om te eindigen bij zomercafé The Night aan de Kinepolis.

Kortom: u kunt op een leuke en interactieve manier bijleren over verkeersveiligheid en u houdt er een mogelijk een zomers geschenkje aan over!

(FN-Meegedeeld-Brugge/Foto: VAB)
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Actie    Film    Politie en Gerecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag