Nieuws uit de Brugse regio

BelgiŽ Danst zoekt Brugse vrijwilligers


Audio Reportage

BelgiŽ Danst zoekt Brugse vrijwilligers
Brugge, woensdag 30/6/2010. Om het Belgisch Voorzitterschap van de EU feestelijk op gang te schieten, worden op zaterdag 3 juli om 20u op 12 plaatsen tegelijk 'Bal Modernes' georganiseerd. In Antwerpen, Brussel, Charleroi, Doornik, Eupen, Gent, Hasselt, Leuven, Luik, Louvain≠la≠Neuve, Namen ťn in Brugge!

Nationale Benenwerk

Overal worden dezelfde twee dansen aangeleerd, die op om 21u40 via het Internet en TV zullen worden getoond. 'De nadruk bij het evenement ligt op plezier, zegt choreograaf Filip Bilzen. 'En iedereen van jong tot oud kan
meedoen. Het lijkt een beetje op het dansevenement Benenwerk tijdens het Klinkers festival (foto), maar dan wel in heel BelgiŽ in plaats van op een paar pleintjes in ťťn stad. De dansen zijn zo eenvoudig dat iedereen ze min of meer perfect kan dansen na 45 minuten.'

Vrijwilligers te kort


We zoeken ,nog wat vrijwilligers die tussen het publiek kunnen assisteren. Zij moeten geen danservaring hebben, maar krijgen een korte vooropleiding, waardoor ze de rest van het publiek mee op sleeptouw kunnen nemen. Wij verwachten vrijwillige assistenten wat vroeger, van 15u tot 17u30 voor de repetitie en vanaf 19.30 voor een laatste repetitie en het bal zelf dat aan de Predikherenrei doorgaat. Alle vrijwilligers krijgen ook een prachtig T-shirt van het Belgisch Voorzitterschap.

Wie wil meedoen als assistent wordt gevraagd een eenvoudige e≠mail te sturen naar bedans2010@gmail.com met als onderwerp: 'assistent Brugge'. Je krijgt dan een mailtje terug met alle info.

(FN-Meegedeeld-bedans2010)
Contacteren via mail bedans2010@gmail.com
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag