Sportnieuws uit de regio

Kinepolis brengt wereldbeker live en in 3D op grote scherm


Brugge, vrijdag 11/6/2010. Op de openingsdag van het WK voetbal kondigde Kinepolis zonet aan er een nieuwe sportdimensie bij te hebben. Nadat Kinepolis eerder dit jaar haar schermen ter beschikking stelde aan fans van de UEFA League, verschijnt op vrijdag 25 juni voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische cinema een sportevenement live ťn in 3D op het grote scherm.

Kinepolis zal 8 wereldbekerwedstrijden, waaronder ook de halve finales en de finale, in reliŽf vertonen. 3D heeft in het voorbije jaar met films als Avatar, Up, Alice in Wonderland en andere kaskrakers een stevige reputatie opgebouwd en in juni vorig jaar werd in Kinepolis in Madrid voor het eerst Roland Garros op het scherm getoond. En nu biedt Kinepolis Brugge, net als alle vandere vestigingen, voor het eerst live wereldbekerwedstrijden in 3D en met superieure geluidskwaliteit aan.

Te beginnen met de wedstrijd Portugal - BraziliŽ op 25 juni, zullen dus in totaal 8 wereldbekerwedstrijden vertoond worden. De inkom en zalen zullen hiervoor ook tijdelijk omgetoverd worden tot voetbalstadion. Voor een zitje in Stadion Kinepolis betaal je 15 euro (reductietarief Ä12).

Tickets zijn vanaf vandaag 11/06/10 beschikbaar via het web www.kinepolis.com/wk of ter plaatse in Kinepolis.

(FN-Meegedeeld-Kinepolis)
Meer op www.kinepolis.com/wk
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Film    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag