Nieuws uit de Brugse regio

Podium voor de Passie krijgt 'De Jef'


Audio Reportage


Brugge, zaterdag 22/5/2010. Ter gelegenheid van Rerum Novarum rijkte ACW Assebroek gisterenavond 'De Jef' uit. Die ging dit jaar reeds voor de zevende keer naar een organisatie of vereniging zijn waar mensen zich vrijwillig inzetten voor een betere samenleving.

Er waren drie genomineerden: Masomo vzw is een meisjesschool in Kolwezi onder andere opgericht door de in Brugge wonende Betty Sapalo, Memisa 'Ziekenhuis voor ziekenhuis' van het AZ Sint-Lucas dat samenwerking organiseert tussen het Brugse Ziekenhuis en dat in Popokababa in Congo en Podium voor de Passie, dat elke eerste zaterdag van de maand een muziek- of theatervoorstelling organiseert in de orgelzaal van het Conservatorium, ten voordele van een goed doel.

De leden van het ACW in Assebroek vonden het laatste initiatief, van Alexander Makay en Patrick Pieters, het meest waardevolle en de twee oprichters van Podium voor de Passie gingen dan ook naar huis met een kunstwerken gecreŽerd door ACW-bestuurslid Romain Neirynck. zelf als vrijwilliger zeer actief in meerdere verenigingen.

Meteen werd iedereen ook uitgenodigd op het eerstvolgende Podium voor de Passie concert in de Orgelzaal, op zaterdag 4 september.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Concert    Assebroek    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag