Sportnieuws uit de regio

Cercle en Caritas veilen shirts tvv Ha´ti


Audio Reportage


Brugge, maandag 15/2/2010. Cercle Brugge en Caritas starten vandaag een bijzondere veiling op de website 2dehands.be: Cercle Brugge verkoopt er 4 spelershirts per opbod, en de opbrengst gaat integraal naar Caritas International voor zijn hulpprojecten in Ha´ti.

Caritas

Op 12 januari 2010 vond een vreselijke aardbeving plaats in de hoofdstad van Ha´ti, Port-au Prince. Meer dan 230 000 mensen kwamen om. 502 000 mensen zijn dakloos en verblijven in de 322 kampen in Port-au-Prince. In deze kampen helpt Caritas International 200 000 slachtoffers dankzij de bedeling van voedsel, water, beschuttingen. Verder zorgen de teams voor de nodige sanitaire voorzieningen en de medische verzorging om epidemieŰn tegen te gaan.

Cercle helpt

Cercle Brugge werkt dit jaar regelmatig samen met Caritas International voor het goede doel. De matchen tegen KV Mechelen en Anderlecht stonden reeds in het teken van twee voedselzekerheidsprojecten van Caritas International. De unieke shirts komen van 4 sterspelers van Cercle: Oleg Iachtchouk, Vuza Nyoni, Denis Viane en Bram Verbist. Telkens staat er de handtekening van de speler op plus een speciale boodschap voor de koper.

Wacht niet te lang met bieden. De veiling duurt maar tot 24 februari, 12:00u. Doe dus mee, en steun zo Caritas International en Ha´ti!

(FN-Meegedeeld-Caritas)
Meer op www.2dehands.be/markt/?qq=cercle+caritas&afd=&pcpl=&pc_id=
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag