Nieuws uit de Brugse regio

Omgeving Daverlopark wordt veiliger

Omgeving Daverlopark wordt veiliger
Brugge, dinsdag 8/12/2009. Er zit schot in de parkeerproblematiek aan het Daverlopark, ter hoogte van het rond punt aan de Zeventorenstraat . Gemeenteraadslid Severine Maes (Open VLD) is verheugd dat de groendienst de paaltjes tussen de Jehova-parking enerzijds en de parking van SK Steenbrugge anderzijds geplaatst heeft.

"Vanaf nu zal het fiets- en wandelverkeer in het Daverlopark alvast een stuk veiliger kunnen verlopen. Ook het roekeloos parkeren zal tot een eind komen (zie foto)," stelt Maes. "Het was ook broodnodig. Toen op een mooie zondagmorgen een bus erin geslaagd was om zich dwars over de parking te plaatsen, heb ik schepen Vanden Berghe nogmaals aangesproken, en deze keer met succes. Vanuit zijn kabinet bereikte me vrijdag het bericht met de toezegging voor de paaltjes," aldus nog Severine Maes.

Maes heeft ook al van verschillende buurtbewoners bericht gekregen dat er 's avonds en 's nachts politiepatrouilles aanwezig zijn in en rond het Daverlopark, "wat een grote verbetering voor de leefbaarheid van Daverlopark en de omgeving betekent,' zegt Maes. "Uiteraard blijven ook de andere punten uit mijn schriftelijke vraag van tel, zoals het aanbrengen van de extra activiteiten op de borden, en acties te ondernemen om de properheid van het park te verbeteren. Het is echter al een heel grote stap in de richting," besluit een gelukkige Severine Maes.

(ED-Meegedeeld-SM)
Meer over Politiek    Open VLD    Severine Maes    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag