Sportnieuws uit de regio

Jong CD&V: sportschepen moet verantwoordelijkheid opnemen


Audio Reportage

Jong CD&V: sportschepen moet verantwoordelijkheid opnemen
Brugge, zondag 6/12/2009. De jonge Brugse christendemocraten roepen de schepen van Sport Annick Lambrecht op "dringend haar verantwoordelijkheid op te nemen in enkele belangrijke dossiers voor de stad Brugge."

Florian Jacobfeuerborn, de voorzitter van JongCD&V Brugge, vindt bijvoorbeeld dat het Jan Guilinizwembad ondergewaardeerd is en een beter beleid verdient en dat haar plannen om meet voetbalterreinen aan te leggen maar al te vaag blijven.

Guilinibad

"Het is noodzakelijk voor de binnenstad dat het zwembad aan de noden van de Bruggelingen kan beantwoorden. Daarmee ijveren we ervoor dat schepen Lambrecht eindelijk eens kenbaar maakt wat haar plannen zijn met het bad dat een realistische toekomstvisie moet hebben, waarin tegemoet wordt gekomen aan de eisen van gezinnen en verenigingen, en een personeelsbeleid waarin het personeel gehoord wordt," vult Florian aan. "Er moet plaats en ruimte zijn voor innovatie. Het is niet verboden om het zwembad verder uit te bouwen om attractief en modern te blijven."

Voetbalvelden

"Vorig jaar gaf mevrouw Lambrecht toe dat Brugge 14 bijkomende voetbalvelden nodig heeft, maar intussen is er behalve het ene kunstgrasveld van het KTA en twee voetbalpleinen te Sint-Kruis niet gebeurd noch gepland. De schepen moet ook beter moet communiceren met de sportraad. Het is onbegrijpelijk dat de sportraad genegeerd wordt," stelt de Jong-CD&V voorzitter.

(ED/FN-Meegedeeld-Jong CD&V)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Politiek    CD&V    Annick Lambrecht    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag