Economie

Onze chefs gaan in Harrods koken


Audio Reportage

Onze chefs gaan in Harrods koken
Brugge, vrijdag 13/11/2009. Verschillende chefs uit de buurt gaan van 25 november tot 9 december koken in het wereldberoemde warenhuis Harrods in Londen. De koodemonstratie maken deel uit van een campagne om de Vlaamse Kust in de kijker in Groot-BrittanniŽ. Om promotie te maken hebben Westtoer en Toerisme Vlaanderen 5 topchefs uit de kustregio gevraagd tal van gerechten te bereiden in de restaurants van Harrods.

Onze chefs

Mario Cattoor van De Vlaamsche Pot uit Brugge, Bart Desmidt van Bartholomeus in Knokke-Heist, Luc Declerck en David Servranckx van Bistro Mathilda in Oostende, Piet Devriendt van De Oesterput in Blankenberge, Vincent Florizoone en Lore Cogghe van Grand Cabaret in Nieuwpoort zullen er aan de kookpot staan.

Op het menu

Mario Cattoor lanceert de campagne op 25 november met het bakken van wafels: typisch Belgisch... Gedurende de twee weken staan er vijf gerechten van de chefs op de menukaart in Harrods. Klanten kunnen er kennis maken met Vlaamse recepten, kustrecepten en 'Belgian frites'. De chefs zorgen ook voor kookdemonstraties.

Ambassadeurs

'Gastronomie is een belangrijk element in de bestemmingspromotie voor de Kust. Door de samenwerking met het wereldberoemde Harrods wordt ook onze topkwaliteit benadrukt. De aanwezigheid van onze chefs maakt van het geheel een meer dan aantrekkelijk evenement. Voor de lancering wordt de Britse pers uitgenodigd', zegt Pieter Koten, regiomanager Kust bij Westtoer.

(FN-Meegedeeld-Westtoer)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag