Economie

7 Brugse genomineerden voor Creatieve ondernemer 2009


Audio Reportage


Brugge, dinsdag 10/11/2009. Op 27 november wordt de eindwinnaar van de UNIZO wedstrijd 'creatieve ondernemer 2009' voor de regio Brugge-Oostende bekendgemaakt in het Kursaal te Oostende. De jury zal er moeten kiezen uit de 10 genomineerden die zonet zijn bekendgemaakt. 7 van de 10 genomineerden zijn Brugse ondernemers: Barsalon Rock Fort, de ecologische webwinkel Treeview – Kudzu, eethuis Tête Pressée, Drukkerij Van Maele, het snelst groeiende kunstgrasbedrijf in België NAM grass, Exellent Electro en het verzorgingssalon voor mannen Mantype. Daarnaast werden ook Denk! communicatiebureau uit Oostende, het crematorium en funerarium voor huisdieren Somnia uit Oudenburg en plantenkwekerij Het Wilgenbroek uit Oostkamp genomineerd.

Stemmen

Het publiek kan vanaf woensdag via www.creatieveondernemer.be online stemmen en de resultaten van de publieksjury telt mee in de uiteindelijke beoordeling. Om die online stemming te promoten geeft Toerisme Oostende een verwenweekend voor 2 personen weg.

Het is voor het eerst day het Gala van de creatieve ondernemer zoveel Brugse ondernemers genomineerd zag. De laureaat ontvangt de trofee, een nieuw kunstwerk van Willy Bosschem, ontvangen uit handen van minister – president Kris Peeters en unizo voorzitter Flor Joosen.

Vorig jaar won het Oostkampse All-Events deze prestigieuze prijs.

(FN-Meegedeeld-UNIZO)
Meer op www.creatieveondernemer.be
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag