Economie

Mobistar klantendienst: zelfs bij mij werkt die ADSL niet


Audio Reportage

Mobistar klantendienst: zelfs bij mij werkt die ADSL niet
Nationaal, woensdag 21/10/2009. We hadden het hier al over de maatschappij Tele2, maar hun collega's van Mobistar doen zo mogelijk nog een schepje boven op wat wij voor het summum van gebrek aan dienstverlening hielden. Als een klant na 9 dagen niet werken van zijn telefoonlijn bij Mobistar ten einde raad naar een supervisor (het Mobistar-Nederlands voor diensthoofd) vraagt, dan wordt de lijn gewoon dicht gegooid. De logica van het bedrijf lijkt te zijn dat de klant het bellen over het probleem wel beu zal worden.

Straf kan nog straffer

Maar elk verhaal kan nog straffer. Een klant die belde naar de facturatiedienst van Mobistar, om de factuur te betwisten van zijn ADSL service die niet werkt, kreeg daar te horen dat de Mobistar medewerker zelf al weken zonder ADSL zit. Van Mobistar dus. En dat zelfs hij het niet opgelost krijgt 'dus ik begrijp uw probleem volkomen'.

Doodzwijgen

Wij probeerden hierover perswoordvoerster Patti Verdoodt van Mobistar te bereiken, maar ook daar blijkt het devies als er over klachten van klanten wordt gebeld gewoon te zijn: niet antwoorden. Na verschillende berichten op allerhande voicemail toepassingen te hebben nagelaten, wordt ook daar gewoonweg niet gereageerd. Een doodgezwegen probleem bestaat niet.

ADSL miserie

Bij sommige Brugse klanten van Mobistar duurde de aansluiting van Mobistar ADSL Voice maar liefst 6 weken en dan nog valt de internet- en telefoonverbinding zeer regelmatig weg, als ze al eens werkt. De rekening is wel stipt, en bij klachten wordt, van zodra echt wordt aangedrongen op een oplossing, de telefoon gewoonweg dicht gegooid bij de technische dienst.

Opzeggen: hopelijk heeft u veeeel geduld

Opzeggen blijkt overigens bijzonder populair te zijn bij het bedrijf. De wachttijd bij de betrokken dienst bedraagt ongeveer een uur.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag