Economie

Open Bedrijvendag 2009 lokt veel volk naar Waggelwater


Audio Reportage


Brugge, zondag 4/10/2009. De eerste zondag van oktober trok dit jaar weer heel wat bezoekers voor Open Bedrijvendag (OBD). In heel Vlaanderen probeerden 855.000 mensen één of meerdere bedrijven te bezoeken. Met 452 deelnemende ondernemingen in Vlaanderen bevestigde OBD ook dit jaar zijn status van grootste eendagsevenement van het land.

Een teken van vertrouwen

Yves Lejaeghere, de stichter van Open Bedrijvendag, merkte in Brugge vooral extra volk op het industriepark Waggelwater, in Roeslare was het voor 10.000 mensen die Roularta probeerden te bezoeken echt aanschuiven.

"We beleven vandaag niet de meest voorspoedige economische tijden. Dat is duidelijk. Toch hebben veel bedrijven in Vlaanderen de moed en de durf om te blijven investeren. We zijn dan ook bijzonder trots dat we dit jaar een recordaantal bedrijven mochten verwelkomen uit diverse sectoren. Opvallend veel kmo's, bedrijven die zich willen tonen en fier zijn op hetgeen ze verwezenlijken. En Vlaanderen wil dat ook zien. Dat is vandaag opnieuw meer dan duidelijk gebleken. Voor mij een teken van vertrouwen in onze bedrijven en hun kunnen. En dat stemt me bijzonder hoopvol voor de toekomst."

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag