Sportnieuws uit de regio

Sportshoppen wordt hip


Audio Reportage

Sportshoppen wordt hip
Brugge, dinsdag 25/8/2009. Met het begin van het nieuwe schooljaar start het Brugse stadsbestuur een nieuwe reeks mogelijkheden tot sportshoppen. Vorig jaar kochten 500 mensen een 10-beurtenkaart, dit jaar mikt sportschepen Annick Lambrecht (sp.a) op het dubbele. Ze rekent er op dat sportshoppen hip wordt: meer mensen zouden gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om goedkoop kennis te maken met allerhande hippe sporten met nog hippere namen: Kimax, Zumba,


Een tienbeurtenkaart kost nog steeds slechts 20 euro, maar wie naar een fitnesscentrum uit de folder trekt (Paramount Sports, Continental Gym of Living Fitstudio) en deelneemt aan de groepslessen of aan het start to fitness-programma, betaalt 4 euro .

De échte sportievelingen kunnen dus bijvoorbeeld 's morgens een uurtje BBB doen en aansluitend een uurtje soft gym volgen. Voorafgaand of aansluitend op zo'n groepsles kan ook gebruik gemaakt worden van de fitnesstoestellen. Let wel, dit kan enkel op de tijdstippen zoals op de folder vermeld. Voor slechts 4 euro per ononderbroken fitnessbezoek kan een sportshopper zich dus een paar uur in het fitnesscentrum uitleven.

De cursussen lopen tot juni 2010.

Info en inschrijven in de Sportdienst en in In en Uit op het Zand.

(FN-Op Locatie)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Politiek    sp.a    Annick Lambrecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag