Sportnieuws uit de regio

Club tegen Lahti. Koster: 1-0 is voldoende


Audio Reportage

Club tegen Lahti. Koster: 1-0 is voldoende
Brugge, woensdag 29/7/2009. Club Brugge gaat tegen het Finse Lahti voor zijn 100ste Europese overwinning. Dat heeft het bestuur van Club Brugge deze middag aangegeven bij de voorstelling van de 18 spelers die deel uit gaan maken van de kern morgen. Daar zitten ondermeer Ciman, Kucera, Djokic en Kruska niet bij, iets waarover trainer Adrie Koster zei dat de betrokkenen zelf wel weten waarom... Het behalen van een klinkende overwinning lijkt nodig zijn en er is dus zeker sprake van druk, iets waar Koster "wel van houdt".

Kritiek op de resultaten bij de voorbereidingen wuift Koster weg: "ik moet zeggen dat we een aantal wedstrijden en momenten van wedstrijden goed gespeelde hebben, maar alleen zag je dat dan niet vertaald in het resultaat, behalve in het geval van de match tegen AZ, waar we geen kansen weggaven en legio mogelijkheden om te scoren. Ik hoop dat we dat morgen weer kunnen laten zien."

1-0 voldoende

Koster waagt zich overigens aan geen voorspellingen, en legt de lat voor zichzelf niet bijzonder hoog morgen: "als je 1-0 wint en je speelt daar 0-0, dat is toch voldoende?"

(FN-Op Locatie)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag