Economie

54 duurzame ondernemers gelauwerd


Audio Reportage


Brugge, maandag 29/6/2009. Tijdens een academische zitting in Brugge heeft gouverneur Paul Breyne het jaarcertificaat 2009 van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen overhandigd aan 54 bedrijven uit de hele provincie. Hiermee werd het eerste jaar afgesloten van het nieuwe West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen.

Ondermeer Arcotec, Genencor en Uitgeverij Vanden Broele uit Brugge, maar ook, Ardo uit Ardooie, Daikin Europe uit Oostende en Tyco Electronics uit Oostkamp kregen de onderscheiding, die duidelijk niet alleen voor grote bedrijven bedoeld is. Volgens Carl Vanhoutte van VOKA situeren ze zich in heel diverse sectoren en vertonen een grote verscheidenheid in aantal werknemers: van 5 tot een paar duizend.

Het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen is de opvolger van het Milieucharter, en steunt bedrijven die vrijwillig streven naar continue verbetering op bedrijfs- en maatschappelijk vlak door evenwichtige aandacht te besteden aan economische, milieu en sociale impact tijdens de dagelijkse bedrijfsvoering. Ook open communicatie en dialoog met de omgeving maakt deel uit van dit proces.

(FN-Meegedeeld-VOKA)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Milieu    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag