Nieuws uit de Brugse regio

Jeroen Wallyn en Francis Riethove winnen Fnac Fotomarathon


Audio Reportage

Jeroen Wallyn en Francis Riethove winnen Fnac Fotomarathon
Brugge, zaterdag 20/6/2009. In samenwerking met de stad Brugge organiseerde Fnac vandaag een fotomarathonin Brugge. Per team van 2 personen trok je met je eigen fototoestel door Brugge om foto`s te maken rond drie vandaag bekend gemaakte opgelegde thema`s: muziek, rust en nostalgie. Per thema moesten op vastgelegde checkpoints telkens de 2 beste foto`s worden afgeleverd.

"Brugse" winnaars

De jury, bestaande uit Paul Willaert, Joost Goethals en Luc Rabay kozen uiteindelijk Jeroen Wallyn en Francis Riethove, die zich via de Brugse Fnac hadden ingeschreven, uit als winnaars (zie foto). In de categorie muziek maakte het Brusselse team bestaande uit Frederic Beard en Barbara Stichelmans de mooiste fotoreeks, in de categorie Rust waren Luca Beel en Louise Gevaert de winnaars en de meest nostalgische foto`s waren van de hand van Lies Windels en Maxim Peinne.

De winnaars, die overigens niet opdaagden voor de prijsuitreiking in het concertgebouw, worden beloond met een laptop per persoon en Fnac aankoopbonnen voor een totale waarde van 400 euro. De winnaars per thema krijgen elk een reflex fototoestel Nikon D90.

Moe maar tevreden

Ook voor Fnac was het voor het eerst dat een nationale fotowedstrijd werd georganiseerd. Cynthia Coulier van Fnac was moe maar voldaan en vooral tevreden ook dat 3000 euro, alle inschrijfgelden van de 300 deelnemende teams, kon worden geschonken aan het Steunfonds voor Verlaten Kinderen.

(FN-Op Locatie)
Meer over Concert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag